Passa al contingut principal

Retard en el vol de sortida per boira

Ens han comunicat que es produeix un retard en l'horari de sortida del vol per motiu de la boira. Sembla que la sortida es farà a les 9:45. 

Passant l'estona

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Les últimes fotos ... abans de tornar a casa.

Encara que ja ens queda poc temps, hem pogut gaudir una estona més de les platges i de la nostra estada a MALLORCA. Fins AVIAT!!.  Volem recordar-vos que l'arribada de l'autocar es farà a l'Avinguda del Sol, davant del supermercat ALDI, per motiu dels limites de circulació ocasionats en funció de la Fira de Primavera. L'arribada serà aproximadament cap a les 19:30.  

Ruta turística: Castell de Bellver, Catedral, centre de Palma, ...

Avui hem iniciat una ruta turística per llocs i monuments emblemàtics: Castell de Bellver, Catedral de Palma, centre de Palma, ...  No oblideu clicar sobre  MÉS INFORMACIÓ  per a veure l'entrada completa amb totes les fotos i els vídeos

7 de maig, cap a Mallorca !!

Dilluns, 7 de maig, iniciem el nostre viatge a Mallorca. El vol VY3916  té prevista la sortida a les 08:4 0 h des de l'aeroport del Prat. L'aterratge es farà sobre les 09:35 h Els preguem estiguin puntuals a les 6:00 h del matí per tal de fer la càrrega dels equipatges i dels viatgers i poder sortir puntuals cap a les 6:15 h amb destinació l'aeroport Poden consultar el planning amb l'organització del dia a dia en el bloc del viatge o clicant sobre l'enllaç: Consultar el planning del viatge Els animen a seguir el dia a dia a través del bloc: mallorca17-18.blogspot.com F ins aviat i BON VIATGE!